Twee mannen aangehouden voor brandstofdiefstal

De politie heeft dinsdagavond twee mannen van 23 en 32 jaar uit Zwolle aangehouden voor de diefstal van ongeveer 200 liter brandstof. Daarvoor maakten ze gebruik van een gestolen tankpas.

Vermoedelijk hebben de verdachten de tankpas weg genomen uit een vrachtwagen die geparkeerd stond aan de Meeleweg. De twee verdachten en een nog onbekende man hebben met die tankpas getankt bij een tankstation aan de Meelsloot. Een getuige zag één van de verdachten toen de tankpas terug werd gelegd in de vrachtwagen en belde de politie. Agenten hielden de twee verdachten staande op de Jagtlusterallee en troffen in de auto meerdere jerrycans met diesel aan.

Getuigen

De politie is nog op zoek naar de derde verdachte. De man is weggereden in een gele Seat Leon. Eventuele getuigen worden verzocht informatie over de auto en de bestuurder door te geven via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.

Vechtdal Evenementen Schenkt Bedrag Aan Voedselbank

De Stichting Vechtdal Evenementen heeft een bedrag van € 1.500,00 gedoneerd aan de Voedselbank in Nieuwleusen en Dalfsen. Namens de voedselbank nam Gerrie van Lenthe de cheque in ontvangst. Voor dit bedrag worden producten gekocht waar behoefte aan is. Het zou mooi zijn dat de lokale samenleving hier aan mee helpt zodat het bedrag zo goed mogelijk besteedt kan worden en misschien dit bedrag nog wel vergroot wordt. Dit kan bijvoorbeeld door kortingen, schenkingen in natura of in contanten. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wat is het doel van  Vechtdal Evenementen?

Het doel van Vechtdal Evenementen is om leuke evenementen in Nieuwleusen en omgeving te organiseren en met de opbrengst plaatselijke en regionale goede doelen te steunen. Twee jaar geleden begon de organisatie met het EK-plein in Nieuwleusen. Een financieel succes was dit niet, maar de Nieuwleusenaren hebben ervan genoten en ook bij de Gemeente Dalfsen werd goodwill gekweekt.  

In mei van dit jaar werden het Midfeest georganiseerd met een Hollandse avond en een Rockfest. Door een grote groep vrijwilligers en werd er mee geholpen, zodat het feest op een verantwoorde manier georganiseerd werd. Ook financieel was het een succes zodat aan de doelstelling om de opbrengst terug te laten vloeien naar de gemeenschap kan worden voldaan.

Wanneer vrijwilligers zich blijven inzetten voor de Evenementen en bezoekers blijven komen kan Vechtdal Evenementen ook in de toekomst plaatselijke en regionale goede doelen blijven steunen.

Teenage Party en Oktoberfest

In een feesttent op het Evenemententerrein in Nieuwleusen staan binnenkort al weer 2 evenementen op het programma. Op 26 september een TEENAGE PARTY met het grootste schuimkanon van Nederland. De party voor de jeugd t/m 17 jaar begint om 20.00 uur en is om 23.00 uur afgelopen. De bekende D.J. Red Devil verzorgt de muziek. De entree is slechts € 2,50.

Op 27 september wordt de tent compleet ingericht in Oktoberfest-stijl voor een groots OKTOBERFEST met diverse artiesten. Kaarten kosten in de voorverkoop   € 10,00 en zijn te koop bij The Read shop. Aan de kassa betaalt u € 15,00. Voor € 50,00 kan er ook een tafel (inclusief hapjes) gereserveerd worden via telefoonnummer:  0529-481234.

 

Kiest Nieuwleusen deze zomer massaal voor daten in de dierentuin?

Het belooft een beestachtig romantische zomer te worden, als het aan kortingswebsite Uitmetkorting.nl ligt. De kortingswebsite biedt een bijzondere datingkans aan vrijgezelle dierenliefhebbers. Om te achterhalen welke dierentuin het meest romantisch is stuurt de website vrijgezellen op date naar de bekendste dierentuinen van Nederland, ook Dierenpark Emmen dat dichtbij Nieuwleusen ligt wordt aan de test onderworpen. Daten in de Dierentuin, zoals de actie heet, is gericht op singles van 18 jaar en ouder.

Dierentuinen zijn een perfecte plek voor een eerste date. Slenterend tussen de dieren leren de singles elkaar beter kennen. De aanwezige dieren zijn een leuk gespreksonderwerp en zorgen ervoor dat de dates alles over elkaar te weten komen. Wat zegt meer over iemand dan zijn of haar lievelingsdier?! Ongemakkelijke stiltes worden opgevuld door ingespannen naar de aapjes, olifanten of slangen te staren. En klikt het echt heel goed? Dan zijn er in veel dierentuinen stille hoekjes te vinden voor een eerste zoen.

De kortingswebsite wil meer inzicht geven in de beleving van de Nederlandse dagattracties voor diverse doelgroepen. Daarom is de website nu op zoek naar singles die de meest romantische dierentuin van Nederland willen aanwijzen. Recent onderzoek van het CBS wijst uit dat de meeste mensen elkaar leren kennen tijdens het uitgaan of recreatieve uitstapjes. Internetdaten is ook een groeiende markt. Daten in de dierentuin combineert het beste van beide!

 

Enthousiaste singles geven zich op via de website. Zij sturen hun persoonlijke kenmerken in en het is ook belangrijk dat ze laten weten waarom juist zij kunnen bepalen wat de meest romantische dierentuin is. Natuurlijk zijn ook de eigenschappen die ze zoeken in een date én een leuke foto belangrijk. Na aanmelding maken de singles kans op een gratis leuke dag en kans op een partner voor het leven.

Abonneren op deze RSS feed

8°C

Nieuwleusen

Rain

Humidity: 84%

Wind: 25.75 km/h

  • 22 Oct 2014 12°C 8°C
  • 23 Oct 2014 14°C 10°C